annirendauvi.psykmagasinet.no – Slik er det også

Ann Iren Amundsen

annirendauvi.psykmagasinet.no

Jeg er en 24 år ung jente fra Porsgrunn, som har møtt sine utfordringer i tidlig alder. Jeg sliter med angst og depresonjer, og alt det innebærer.

Hos meg vil jeg skrive om oppturer og nedturer, gi dere tips som hjelper meg igjennom hverdagen og selv de miste seirene mine.

Blogg: annirendauvi.psykmagasinet.no

Kontakt: annirendauvi@gmail.com

– Livet med ADHD og Borderline

Martine-Othelie Almaas

Martineothelie.psykmagasinet.no

Mitt navn er Martine-Othelie Almaas. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Trondheim. Jeg har diagnosene ADHD med indre uro og Borderline personlighetsforstyrrelse.

Blogg: Martineothelie.psykmagasinet.no

Kontakt: martineotheliealmaas@gmail.com

Nå er ikke evigheten

Viel Halland

Fengselsfuglen.psykmagasinet.no

Mitt navn er Viel Halland, jeg er 18 år og bor på en barnevernsinstitusjon i Bærum. Mitt mål med denne bloggen er å bruke mine erfaringer for å spre kunnskap og tips rundt psykisk helse.

Blogg: Fengselsfugl.psykmagasinet.no

–Mitt liv og leven

JPT

Jpt.psykmagasinet.no

Jeg vil av ulike årsaker blogge anonymt under navnet «Jpt». Jeg er i begynnelsen av førtiårene, med en voksen datter og hunder. På grunn av mine diagnoser er jeg delvis utfør, men jobber likevel beinhardt hver eneste dag med meg selv.  Jeg har slitt med min psykiske helse godt over halve livet mitt, men for drøye fire år måtte jeg mer eller mindre starte å lære å leve livet på nytt.

Jeg kommer i all hovedsak til å blogge om  psykisk helse og livet generelt, sett  gjennom mine øyne.

Blogg: jpt.psykmagasinet.no

Jeg er mer enn mine utfordringer

Luna Christensen

Lunach.psykmagasinet.no

Mitt navn er Luna Christensen, jeg er 31 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg har mine utfordringer i hverdagen med blant annet Kompleks PTSD, Dissosiasjon, alvorlig selvskading og alvorlig  spiseforstyrrelse, og alt det medfører. Men jeg er mer enn mine utfordringer, jeg er også en kreativ sjel, som elsker å skrive, formidle og skape. Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien.

Blogg: Lunach.psykmagasinet.no

Målet mitt er kun å nå ut til andre som meg, eller andre som ikke forstår seg på sånne som meg.

Min maniske hverdag

Minmaniskehverdag.psykmagasinet.no

Jente – 30 år – Født i Oslo, bor i Oslo – 1 sønn 3 år.

Jeg ønsker å blogge på psykmagasinet fordi jeg ønsker å bryte tabu-temaer, forstå meg selv bedre, nå ut til andre som har det som meg, snakke med andre som har det som meg, dele erfaringer, dele sorger, gleder og livsforandringer.

 

Blogg: Minmaniskehverdag.psykmagasinet.no

 

– Livet i og utenfor den unnvikende boblen

«Vinga»

Personlighetssky.psykmagasinet.no

Jeg er en kvinne i begynnelser av 30-årene med engstelig unnvikende personlighetsforstyrrelse. Blogger anonymt under navnet «Vinga».

Jeg ønsker et samfunn med mindre stigmatisering rundt psykiske lidelser og jeg håper at å dele noe av mine utfordringer, tanker og erfaringer kan være et lite bidrag til det.

Blogg: personlighetssky.psykmagasinet.no

"It's not about how hard you can hit; it's about how hard you can get hit and keep moving forward."

Ann-Helen

Zannie.psykmagasinet.no

Jeg er en jente i begynnelsen av 20-årene, som har slitt psykisk mesteparten av livet mitt. Dette har gjort at jeg har fått erfare mye gjennom årene som har gått, og på denne siden vil jeg skrive om nettopp dette; nemlig hvordan hverdagen min med psykiske vansker oppleves.

Blogg: Zannie.psykmagasinet.no

 

 

Topp

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no