Forbudt kjærlighet

Der satt jeg. Naken, ikke rent fysisk men psykisk. Ordene de bare kom som kuler mot deg. jeg kunne bare se hvor knust og skuffet du ble. Ordet «oss» det bare forsvant som tåke i luften.

Der satt vi. Vi som aldri skulle bli adskillelige, vi som nå var overbevist om at vi kunne klare å bygge en framtid, du og jeg. Med vår kjærlighet kunne vi flytte fjell, ingenting var umulig for oss to.

Der satt jeg i sofaen din og snakket fra hjertet om sannheten om at vi faktisk aldri kommer til å bygge en framtid sammen. Jeg gråter fordi jeg er blitt så avhengig av deg. Fy søren som jeg elsker deg.

«Eskild»

Jeg vet så godt at jeg ikke kan få deg. At jeg ikke kan ha en framtid med deg, elske deg for resten av livet og kalle deg for min egen kjæreste.

Foto: Snappa.io

Forbudt kjærlighet

Han jeg elsket så høyt og han som betydde så mye for meg, han kan jeg ikke ha for meg selv, fordi vår fortid er så forskjellige, fordi fortiden vår har gjort sånn at vi aldri kan dele livene våre sammen. Sammen som en. Være sammen om alt. Årh som jeg skulle ønske det hadde funket.

Her ligger jeg. Desperat etter å bare ha deg, få deg til å holde rundt meg så ikke hjertet mitt faller i tusen biter. Jeg er desperat etter å få kjenne på den kjærligheten og omsorgen som du gir meg, for resten av livet. Fordi kjære fine og deilige «Eskild», jeg elsker deg.

Jeg ligger her i sengen på det mørke jenterommet og rister av desperasjon. Inni meg sprekker alt, det knuses i tusen biter. Jeg blir liksom delt i to. Fornuften og lysten. Hva skal jeg følge? Jeg ligger her, livredd for at jeg aldri kommer til å møte en som deg. En like omsorgsfull og snill person som du. For kjære, jeg har et desperat behov for en som deg i livet mitt akkurat nå.

For alltid.

Plis. Vær så snill fine deg, aldri forlat meg. Aldri glem meg. Jeg trenger deg. «Eskild» lov meg at du aldri forandrer deg. Jeg kan med hånda på hjertet ikke si en vond ting om deg. Du er bra tvers gjennom. Skulle bare ønske alle i min vennekrets og familie og alle i hele verden kunne se hvor bra du er. Og ikke minst hvor bra vi to er sammen og hvor gode vi er på å fylle hverandre med håp.


Les også: Kjærlighetssorg er ingen psykisk lidelse, men det kan bli en

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no