«Psykologi formidlet på en lettfattelig og gjenkjennelig måte»

Kort om nettsiden

Psykmagasinet ble født i 2013 med et mål om å etablere seg som et nettmagasin og en bloggplattform om psykisk helse – undertegnede hadde store visjoner og tanker rundt hvordan dette skulle bli.

Livet har skjedd og jeg har hatt en del krumspring, og livet vil fortsette å skje. Men jeg holder likevel fast ved drømmene og ambisjonene mine. Riktignok endrer ting seg, man utvikler seg og på veien kommer nok også nye drømmer, dermed må man ofte tilpasse og justere underveis.

Jeg ønsker likevel ikke å gi slipp på ideen om å skrive om psykisk helse og dele viktig og relevant innhold som omhandler psykisk helse og psykologi. Dermed blir nettsiden endret litt, men essensen vil være den samme.

Formålet med nettsiden

 

Siden skal være med å belyse ulike aspekter ved psykisk helse på en lettfattelig og gjenkjennelig måte. Magasinets innhold skal bestå av en blanding av personlige erfaringer, og fagrelaterte artikler. Tanken er å belyse tematikken fra flere sider, på en måte som gir innsikt, lærdom, inspirasjon til selvutvikling og ikke minst; at du som leser ikke skal føle deg alene.

Vi har alle en psykisk helse og det er viktig at vi tar vare på denne, kjenner til den og omfavner den som en helhetlig del av egen helse.

Litt om meg

Jeg er ei skriveglad sørlandsjente som er i overkant interessert i psykologi og hvordan vi som mennesker er skrudd sammen

Jeg lever i en familie på tre: Mann, barn og kone (meg). Vi har som alle andre opp og nedturer og strever med vanlige, dagligdagse utfordringer, samtidig som vi gleder oss over livets mange oppturer. Litt ekstra utfordrende er det med meg som psykisk syk, og de (famillien) som pårørende – men vi får hverdagen til å gå på et hvis og vi holder sammen i tykt og tynt.

Jeg har mange planer, ideer, tanker og drømmer. En av dem er denne nettsiden. Jeg vil dele og formidle temaer innen psykisk helse fordi jeg mener det er viktig, det er interessant, i tillegg trenger jeg et sted å få utløp for alle tankene som går på speed i hodet mitt innimellom.

Jeg er: engasjert, ambisiøs, målbevisst, snill, temperamentsfull,
distre, sosial, men også litt introvert.
En positiv pessimist som hiver seg på nye
utfordringer selv om det ofte skremmer vannet av meg.

Jeg brenner for: Psykisk helse og åpenhet – Selvutvikling – Frivillig arbeid og Friluftsliv

Jeg drømmer om: – Å bli terapeut – Å jobbe med foredragsvirksomhet – Å bli forfatter – Å kunne leve av å hjelpe andre gjennom online-businessen min

Jeg interesserer meg for: – Psykologi – Nevropsykologi – Mindfulness – Skriving – Sosiale medier – Foto – Web design – Markedsføring

Kontaktinfo:
psykenvaar@gmail.com

HUSK!

 

Tekstene på psykenvaar.no representerer ikke medisinsk rettet informasjon (om ikke annet er opplyst.) Nettsiden er kun ment for å bidra til mer åpenhet rundt psykiske lidelser. Informasjon, tekst og svar på spørsmål baserer seg mye på egne erfaringer og ikke fagpersonell (om ikke annet er opplyst).

Jeg anbefaler og oppfordrer til å oppsøke autorisert fagpersonell hvis du har behov for hjelp.

Dersom du trenger hjelp kan du også kontakte Mental helse som har åpent hele døgnet på telefon: 116123. Også Kirkens SOS kan nås på telefon 22 40 00 40.

Eieren av nettsiden påtar seg heller ingen form for ansvar for eventuelle feil i informasjon på nettsteder som er lenket til.