Om Psykmagasinet

 

Psykmagasinet er et nettmagasin og en bloggplattform som tar for seg psykisk helse. Formålet med magasinet er å skape mer åpenhet og forståelse rundt psykisk helse.

Psykmagasinet skal være med på å hjelpe andre som sliter psykisk eller som kjenner noen som har psykiske problemer. Jeg vil at folk som sliter skal få en følelse av at de ikke er alene samtidig som det belyser et stort problem i samfunnet.
Magasinet skal i hovedsak bestå av andres personlige erfaringer, men også faktabaserte artikler. Jeg ønsker at brukerne skal ha en sentral rolle og få muligheter til å dele sine historier, komme i kontakt med andre som sliter og å dele tanker, følelser og erfaringer med hverandre.
Psykisk helse er noe som trenger belysning og forståelse. Og ved å lese andres tanker og følelser rundt disse tingene kan man få et realistisk og godt innblikk i hvordan det er å slite psykisk og hvordan det påvirker både den som sliter og de rundt.

 


Psykmagasinet er et viktig steg i riktig retning:

Mer åpenhet og mindre tabu!Blogge for Psykmagasinet

I tillegg til at Psykmagasinet leverer ulike artikler, så vil hovedfokuset være å levere innlegg som er skrevet rett fra hjertet. Jeg ønsker derfor å rette søkelyset mot bloggere som ønsker å skrive om psykisk helse. Psykisk helse er mangelvare i de store bloggaktørene sine kategorier, noe jeg ønsker å gjøre noe med.

Dermed ønsker jeg å samle flere bloggere på et og samme sted som kan skrive om emnet. Slik får vi sammen en større stemme og i tillegg blir det lettere for leserne å følge med på ulike tekster om temaet.

Så om du har en blogger i magen og savner et sted å skrive på så er du hjertelig velkommen her. Mer informasjon om dette finner du her.

Visjon

Er å skape et magasin som er til brukeren, av brukeren. Gjennom personlige tekster og erfaringer skrevet av ulike mennesker vil jeg belyser et viktig og alvorlig tema i samfunnet.

Hvis du ønsker å ta del i og bli med på å formidle kunnskap om psykisk helse så ta gjerne kontakt. Kanskje nettopp du blir Psykmagasinets neste blogger/skribent som da er med på å gjøre en forskjell.

Brukervilkår/veildeing

Tekstene på psykmagasinet representerer ikke medisinsk rettet informasjon. (Om ikke annet er opplyst.) Nettsiden er kun ment for å bidra til mer åpenhet rundt psykiske lidelser. Informasjon, tekst og svar på spørsmål baserer seg dermed kun på egne erfaringer fra brukerne og ikke fagpersonell. (Om ikke annet er opplyst). 

Jeg anbefaler og oppfordrer til å oppsøke autorisert fagpersonell hvis du har behov for hjelp.

Eieren av psykmagasinet.no påtar seg heller ingen form for ansvar for eventuelle feil i informasjon på nettsteder hun har lenket til.

Kontaktinfo:

psykmagasinet@outlook.com

Ansvarlig redaktør:

Stine Nilsen
stinena@hotmail.no

 

2 hendelser på “Om Psykmagasinet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no