Psykmagasinet er et nettmagasin og et bloggmagasin som tar for seg psykisk helse. Formålet med magasinet er at det skal være med på å hjelpe andre  som sliter psykisk eller som kjenner noen som har psykiske problemer. 

Magasinet skal i hovedsak bestå av andres personlige erfaringer men også faktabaserte artikler. Vi ønsker at brukerne skal ha en sentral rolle og få muligheter til å dele sine historier, komme i kontakt med andre som sliter og å dele tanker, følelser og erfaringer med hverandre.

 


Psykmagasinet er et viktig steg i riktig retning:

Mer åpenhet, mindre tabu!Blogge for Psykmagasinet

I tillegg til at vi leverer ulike artikler så vil hovedfokuset vårt være å levere innlegg som er skrevet rett fra hjertet. Vi ønsker derfor å rette søkelyset mot bloggere som ønsker å skrive om psykisk helse. Psykisk helse er mangelvare i de store bloggaktørene sine kategorier noe vi ønsker å gjøre noe med. Dermed ønsker vi å samle flere bloggere på et og samme sted som kan skrive om emnet. Slik får vi sammen en større stemme og i tillegg blir det lettere for leserne å følge med på ulike tekster om temaet.

Så om du har en blogger i magen og savner et sted å skrive på så er du hjertelig velkommen til oss. Mer informasjon om dette finner du her.

Vår visjon

Er å skape et magasin som er til brukeren, av brukeren. Gjennom personlige tekster og erfaringer skrevet av ulike mennesker vil vi belyser et viktig og alvorlig tema i samfunnet.

Hvis du ønsker å ta del i og bli med på å formidle kunnskap om psykisk helse så ta gjerne kontakt. Kanskje nettopp du blir vår neste blogger som da er med på å gjøre en forskjell.

Om du ikke ønsker å skaffe bruker og å skrive jevnlig så er du hjertelig velkommen til å skrive gjesteinnlegg hvis du har noe på hjertet. Det kan du enkelt gjøre her.

Brukervilkår/veildeing

Tekstene på psykmagasinet representerer ikke medisinsk rettet informasjon. (Om ikke annet er opplyst.) Nettsiden er kun ment for å bidra til mer åpenhet rundt psykiske lidelser. Informasjon, tekst og svar på spørsmål baserer seg dermed kun på egne erfaringer fra brukerne og ikke fagpersonell. (Om ikke annet er opplyst). 

Vi anbefaler og oppfordrer til å oppsøke autorisert fagpersonell hvis du har behov for hjelp.

Eierne av psykmagasinet.no påtar seg heller ingen form for ansvar for eventuelle feil i informasjon på nettsteder vi har lenket til.

Kontaktinfo:

psykmagasinet@outlook.com

Ansvarlig redaktør:

Stine Nilsen
stinena@hotmail.no

 

Legg igjen en kommentar

Topp

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no