Brukervilkår

Vilkår og betingelser for psykmagasinets bloggportal

Først og fremst – Velkommen som blogger på psykmagasinet! Som blogger på psykmagasinet godtar du våre vilkår og betingelser, samt også våre flotte fordeler. Du må følge eventuelle retningslinjer som gjelder for tjenesten. Du er ansvarlig for å lese gjennom de vilkår som er satt. Psykmagasinet tar ikke ansvar for eventuelle misforståelser som følge av at du ikke har lest gjennom vilkårene. Hvis du godtar vilkårene, tar vi forbehold i at du har lest og akseptert dem i den form de er satt. Ved eventuelle spørsmål kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør for Psykmagasinet.

Psykmagasinet.no sin bloggportal tilbyr WordPress.org som publiseringsverktøy, som uten tvil er den beste på markedet, og som flesteparten av seriøse bloggere foretrekker. Den er kanskje litt vanskelig å forstå seg på i begynnelsen, men heldigvis for dere, så tilbyr Psykmagasinet.no hjelp til både design og andre henvendelser. Du vil selv være ansvarlig for alle aktiviteter forbundet med brukernavnet ditt, og for å beskytte passordet.

Psykmagasinet.no fraskriver seg alt ansvar og erstatningsansvar for tilgjengeligheten, punktligheten, sikkerheten eller påliteligheten til tjenesten eller annen kundeprogramvare. Vi forbeholder oss også retten til å endre tjenesten med eller uten varsel, når som helst og uten erstatningsansvar overfor deg. Om noe uforutsett skulle oppstå og vi blir tvunget til å stoppe tjenesten, vil vi informere deg om dette snarest.

Du må være minst 16 år gammel for å bruke Psykmagasinets bloggtjeneste.

1.Generelle bestemmelser

1.1 Når du registrerer en ny blogg hos oss registrerer du denne på en e-postadresse. E-postadressen skal være en gyldig e-postadresse som du har tilgang til å logge deg inn på, og som vi kan nå deg på. Bytter du e-postadresse må du oppdatere den registrerte e-postadressen. Brukere registrert med ugyldig e-postadresse kan bli slettet uten forvarsel.

1.2 Brukeren er kun forbeholdt deg, og du har ikke lov å dele brukernavnet eller passordet ditt med andre. Merker vi at brukeren din blir misbrukt/benyttes av andre vil brukeren bli slettet og du vil ikke lenger kunne blogge på psykmagasinet.no

1.3 Psykmagasinet er en gratis tjeneste hvor du vil få mulighet til fritt å skrive tekster på våre sider. Tekstene skal imidlertid omhandle psykisk helse og må passe inn under vår tematikk. Indikasjon på hva slags innhold som er akseptert kan du få ved å se på kategorier og tidligere innhold som er publisert på nettstedet.

 1.4 Ved innaktivitet forbeholder vi oss retten til å avslutte samarbeidet med deg og din blogg vil bli fjernet. Du vil få advarsel om dette i forkant av fjerning og dermed også få mulighet til å lagre alt innhold du har skrevet på din blogg. Du kan også når som helst avsluttet din konto ved å ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail.

1.5 Vi vil at du skal bruke Psykmagasinet.no/bloggportal til å gi uttrykk for dine meninger og tanker også selv om de er svært kontroversielle. Du kan likevel ikke overtre grensen om hatefulle ytringer. Med dette mener vi innhold som fremmer hat eller vold overfor grupper basert på rase, etnisitet, religion, funksjonshemming, kjønn, alder eller seksuell orientering/kjønnsidentitet. Du kan for eksempel ikke skrive et blogginnlegg der du sier at (alle) medlemmer av folkegruppe x er kriminelle, eller tar til orde for vold mot tilhengere av religion y. Du er også ansvarlig for ikke å dele triggende og morbide innlegg/bilder som omhandler detaljerte beskrivelser av for eksempel selvskading og selvmord. Psykmagasinet.no forbeholder seg retten til å slette, fjerne, eller endre alle typer innhold som er gjort tilgjengelig på bloggere/Psykmagasinet.no, hvis vi har grunn til å tro at det strider i mot disse vilkårene.

1.6 Du samtykker i at du er ansvarlig for din egen bruk av tjenesten, for innlegg som du foretar og for eventuelle konsekvenser. Du samtykker i at du vil bruke tjenesten i overensstemmelse med gjeldende lokale, nasjonale og internasjonale lover, regler og forskrifter. Vi forventer at du bruker sunn fornuft, viser god dømmekraft og er forsiktig når du bruker vår bloggportal.

1.7 Psykmagasinet.no bifaller, støtter, representerer eller garanterer ikke sannheten, nøyaktigheten eller påliteligheten av kommunikasjon som legges inn via tjenesten, og bifaller heller ikke meninger som ytres via tjenesten. Du er klar over at tillit til materiell som legges inn via tjenesten, er på eget ansvar.

 2. Personvern

2.1 For å registrere deg trenger vi personlige opplysninger fra deg som epostadresse og fult navn. Disse opplysningene vil kun være forbeholdt administrator for Psykmagasinet og vil ikke bli videreformidlet til en tredjepart. Enhver sensitiv informasjon som utveksles mellom deg og ansvarlig redaktør for nettstedet blir mellom dere to. Likevel fraskriver Psykmagasinet seg alt ansvar hvis opplysninger skulle havne på avveie ved eventuelle angrep/hacking av våre sider.

2.2 Det er fult mulig å opprette bloggs under et pseudonym for Psykmagasinet hvis du ønsker å være anonym. Men du har ikke lov til å utgi deg for å være en annen person og utlevere sensitive og personlig informasjon i et annet sitt navn. Det må i tillegg komme frem i beskrivelsen av deg som vil vises offentlig under «våre bloggere», at du skriver under et kallenavn/pseudonym. Eks: «Mitt navn er Lis og jeg skriver under et pseudonym da jeg ønsker å være anonym….»  Hvis det kommer frem at du utgir deg for å være en annen person vil samarbeidet med Psykmagasinet automatisk stoppes og din blogg vil bli slettet.

4.Opphavsrett

4.1 Du er selv ansvarlig for opphavsrett til innhold du deler, både tekst og bilder. I tillegg er du ansvarlig for kildehenvisning hvis du låner tekst eller bilde fra annet sted. Vi avskriver oss alt ansvar ved eventuelle brudd av opphavsrett som du har delt.

4.2 Vi griper inn mot brudd på opphavsrett i tilfeller der vi finner det bevist at det foreligger et slikt brudd. Du kan heller ikke legge inn koblinger til nettsteder som gir lesere tilgang til ulovlige nedlastinger av andre personers innhold.

4.3 Innholdet som du deler på Psykmagasinet kan bli brukt og deles i andre medier. Men da skal det komme tydelig frem at innlegget er skrevet av deg/din bruker.

5.Annonser

5.1 Som blogger hos oss godtar du at Psykmagasinet.no har anonnseinnlegg på din blogg. Disse annonsene skal til enhver tid være synlige og plassert på korrekt plass, hvor Psykmagasinet.no har plassert annonsene. Du kan da som blogger ikke gjøre drastiske endringer i ditt bloggdesign, men står fritt til å endre header, profilbilde, fonter, farger og annet innhold i sidemenyen på bloggen din. Om vi merker at du bryter denne avtalen, står vi fritt til å endre tilbake ditt design og plassere annonsene på riktig sted.

5.2 Om du ønsker å selge egne annonser, gir Psykmagasinet.no deg tillatelse til dette, så lenge eventuelle annonser blir plassert i sidemenyen på bloggen din, nedenfor profilbildet ditt.

NB! Skulle det skje at du som blogger i ettertid nekter å ha Psykmagasinets annonser oppe, så vil det resultere i at vi tilbake ikke vil reklamere for din blogg, altså vil du ikke få utbytte av våre fordeler.

6.Generelle prosedyrer for bruk og lagring

Du samtykker i at Psykmagasinet.no ikke har ansvar eller erstatningsansvar for sletting av, eller mislykket lagring eller overføring av, innhold og annen kommunikasjon opprettholdt av tjenesten. Vi forbeholder oss retten til å sette grenser for bruk og lagring etter eget skjønn, når som helst og uten forvarsel. Om blogger flytter fra Psykmagasinets bloggportal uten noen form for advarsel eller info på forhånd, så tar vi oss friheten til å slette bloggen, da den da vil ta opp unødvendig plass på vår server.

7. Om vilkårene

Vi kan når som helst endre vilkårene eller ytterligere vilkår som gjelder for en tjeneste, du vil bli varslet om det skulle forekomme endringer. Hvis du ikke godtar de endrede vilkårene for en tjeneste, kan du si ifra til Ansvarlig redaktør for nærmere gjennomgang og eventuelt avslutte samarbeidet.

 

Del innlegget på:

------ Les også ------