Bloggerne

annirendauvi.psykmagasinet.no – Slik er det også

Ann Iren Amundsen

annirendauvi.psykmagasinet.no

Jeg er en 24 år ung jente fra Porsgrunn, som har møtt sine utfordringer i tidlig alder. Jeg sliter med angst og depresonjer, og alt det innebærer.

Hos meg vil jeg skrive om oppturer og nedturer, gi dere tips som hjelper meg igjennom hverdagen og selv de miste seirene mine.

Blogg: annirendauvi.psykmagasinet.no

Kontakt: annirendauvi@gmail.com

– Livet med ADHD og Borderline

Martine-Othelie Almaas

Martineothelie.psykmagasinet.no

Mitt navn er Martine-Othelie Almaas. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Trondheim. Jeg har diagnosene ADHD med indre uro og Borderline personlighetsforstyrrelse.

Blogg: Martineothelie.psykmagasinet.no

Kontakt: martineotheliealmaas@gmail.com

Jeg er mer enn mine utfordringer

Luna Christensen

Lunach.psykmagasinet.no

Mitt navn er Luna Christensen, jeg er 31 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg har mine utfordringer i hverdagen med blant annet Kompleks PTSD, Dissosiasjon, alvorlig selvskading og alvorlig  spiseforstyrrelse, og alt det medfører. Men jeg er mer enn mine utfordringer, jeg er også en kreativ sjel, som elsker å skrive, formidle og skape. Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien.

Blogg: Lunach.psykmagasinet.no

– Livet i og utenfor den unnvikende boblen

Annelin Kristiane

Personlighetssky.psykmagasinet.no

eg er en kvinne i begynnelsen av 30-årene med drømmer og håp og litt for mange bøker. Også lever jeg med og går i behandling for personlighetsforstyrrelse akkurat nå.

Jeg er ikke så åpen om personlige ting av natur og er lite glad i oppmerksomhet. Men jeg ønsker et samfunn med mindre stigmatisering rundt psykiske lidelser, hvor vi alle kan sitte med en større forståelse og gjenkjennelse om vår egen og andres mentale helse, som kan hjelpe oss å leve best mulig sammen og med oss selv. Jeg håper at å dele noe av mine utfordringer, tanker, følelser, erfaringer og hverdagsliv kan være et lite bidrag til det.

Blogg: personlighetssky.psykmagasinet.no

Jeg vil bare at du skal forstå hvorfor jeg er hvem jeg er.

May Kristine

Elverhoy.psykmagasinet.no

 

I arbeidet med å utfordre meg selv i forhold til mine psykiske problemer, har jeg bestemt meg for å kjøre åpenhet fullt ut. Jeg er opptatt av forståelse for ulike psykiske lidelser, og det får man bare gjennom åpenhet om egne erfaringer.

Jeg skriver for meg selv, men også for de jeg allerede har møtt på veien, og de jeg vil møte fremover. For å fremme åpenhet og viske ut grenser, vil jeg være med å gå foran for å kunne gjøre veien lettere for andre. Jeg vil gi av meg selv, vise gode dager og de hardeste, uten å pynte på det. Noen ganger vil jeg måtte gjemme meg bak en fasade, men jo mer jeg jobber med meg selv, jo sjeldnere blir det.

Blogg: elverhoy.psykmagasinet.no

Welcome to the inside of my mind.

Line

latuda.psykmagasinet.no

Jeg heter Line, født 29.11.90, og kommer til å skrive en del om psykisk helse. MIN psykiske helse, min hverdag og mine erfaringer.

Blogg: latuda.psykmagasinet.no

Dette er min historie om sorg, savn og håp.

Englemamma

englemamma.psykmagasinet.no


I oktober 2017 mistet vi vårt første barn. Vår vakre jente ble født død. Livet falt i grus og vi fikk innblikk i en verden vi ikke kjente fra før. Her blogger jeg om livet som englemamma og veien videre gjennom et nytt svært angstfylt svangerskap.

Blogg: englemamma.psykmagasinet.no

Et håp om å inspirere

Charlotte

frkhagen92.psykmagasinet.no

Mitt navn er Charlotte Hagen Edvardsen, 26 år og kommer fra Hadeland. Har slitt psykisk i mange år. Hatt en diagnose som kalles for dystymi. Nå er jeg alenemor til en liten gutt som heter Nicklas.

Jeg brenner for psykisk helse etter å ha slitt i mange år. Nå har jeg ett ønske om å skrive om hvordan jeg hadde det, og håper på å inspirere andre som sliter.

 

Blogg: frkhagen92.psykmagasinet.no

Dette er mine kamper

Marlene

Marlenegregersen.psykmagasinet.no

Mitt navn er Marlene og jeg er 26 år gammel. Jeg er en blid, positiv og ærlig jente, med et smil på lur. Med denne bloggen ønsker jeg å dele mine diagnoser, mine er faringer, mine oppturer og nedturer.

Blogg: marlenegregersen.psykmagasinet.no

Alle har en psykisk helse

Pernille

Pernille.psykmagasinet.no

Jeg heter Pernille, er 42 år – Mamma til snart to voksne gutter.Jeg skriver om min Psykiske Helse og hvordan jeg løser alle utfordringer i hverdagen.

Blogg: pernille.psykmagasinet.no

Bakom kulissene.

Karoline Alexandra

kalex.psykmagasinet.no

Livet med innestenging av følelser og tanker, hvor alt skulle hemmeligholdes og som baserer seg på mye avvisninger. Har jobbet aktivt med meg selv ved å vlogge om meg og mitt liv på en snapkanal – som har hjulpet en stor del og som har lært meg mye.

Blogg: kalex.psykmagasinet.no

Å leve med disossiativ lidelse.

Kine

kinesunderligeverden.psykmagasinet.no


Dette er en personlig blogg som skrives av meg, Kine. Jeg har dissosiativ lidelse. Her vil jeg skrive om hvordan det å være dissosiativ og hvilke utfordringer det fører med. Jeg er glad i å skrive og gå på kafè.

Blogg: kinesunderligeverden.psykmagasinet.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no