annirendauvi.psykmagasinet.no – Slik er det også

Ann Iren Amundsen

annirendauvi.psykmagasinet.no

Jeg er en 24 år ung jente fra Porsgrunn, som har møtt sine utfordringer i tidlig alder. Jeg sliter med angst og depresonjer, og alt det innebærer.

Hos meg vil jeg skrive om oppturer og nedturer, gi dere tips som hjelper meg igjennom hverdagen og selv de miste seirene mine.

Blogg: annirendauvi.psykmagasinet.no

Kontakt: annirendauvi@gmail.com

– Livet med ADHD og Borderline

Martine-Othelie Almaas

Martineothelie.psykmagasinet.no

Mitt navn er Martine-Othelie Almaas. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Trondheim. Jeg har diagnosene ADHD med indre uro og Borderline personlighetsforstyrrelse.

Blogg: Martineothelie.psykmagasinet.no

Kontakt: martineotheliealmaas@gmail.com

Jeg er mer enn mine utfordringer

Luna Christensen

Lunach.psykmagasinet.no

Mitt navn er Luna Christensen, jeg er 31 år gammel og oppvokst på Sunnmøre. Jeg har mine utfordringer i hverdagen med blant annet Kompleks PTSD, Dissosiasjon, alvorlig selvskading og alvorlig  spiseforstyrrelse, og alt det medfører. Men jeg er mer enn mine utfordringer, jeg er også en kreativ sjel, som elsker å skrive, formidle og skape. Velkommen inn i min verden, en ganske så annerledes verden for de av dere som ikke har særlig kjennskap til psykiatrien.

Blogg: Lunach.psykmagasinet.no

Målet mitt er kun å nå ut til andre som meg, eller andre som ikke forstår seg på sånne som meg.

Min maniske hverdag

Minmaniskehverdag.psykmagasinet.no

Jente – 30 år – Født i Oslo, bor i Oslo – 1 sønn 3 år.

Jeg ønsker å blogge på psykmagasinet fordi jeg ønsker å bryte tabu-temaer, forstå meg selv bedre, nå ut til andre som har det som meg, snakke med andre som har det som meg, dele erfaringer, dele sorger, gleder og livsforandringer.

 

Blogg: Minmaniskehverdag.psykmagasinet.no

 

– Livet i og utenfor den unnvikende boblen

«Vinga»

Personlighetssky.psykmagasinet.no

Jeg er en kvinne i begynnelser av 30-årene med engstelig unnvikende personlighetsforstyrrelse. Blogger anonymt under navnet «Vinga».

Jeg ønsker et samfunn med mindre stigmatisering rundt psykiske lidelser og jeg håper at å dele noe av mine utfordringer, tanker og erfaringer kan være et lite bidrag til det.

Blogg: personlighetssky.psykmagasinet.no

Jeg vil bare at du skal forstå hvorfor jeg er hvem jeg er.

May Kristine

Elverhoy.psykmagasinet.no

 

I arbeidet med å utfordre meg selv i forhold til mine psykiske problemer, har jeg bestemt meg for å kjøre åpenhet fullt ut. Jeg er opptatt av forståelse for ulike psykiske lidelser, og det får man bare gjennom åpenhet om egne erfaringer. Jeg skriver for meg selv, men også for de jeg allerede har møtt på veien, og de jeg vil møte fremover. For å fremme åpenhet og viske ut grenser, vil jeg være med å gå foran for å kunne gjøre veien lettere for andre. Jeg vil gi av meg selv, vise gode dager og de hardeste, uten å pynte på det. Noen ganger vil jeg måtte gjemme meg bak en fasade, men jo mer jeg jobber med meg selv, jo sjeldnere blir det.

Blogg: elverhoy.psykmagasinet.no
Topp

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no