Gled en som gruer seg til jul

Gled en som gruer seg til jul

Nå er det snart jul, til glede for mange. Dette er en folkekjær tradisjon som vi nordmenn setter høyt. Dette er tiden hvor man skal bringe familien sammen. Vi skal kose oss i harmoni rundt en bufet av et middagsbord. Danse rundt juletreet, og kose oss gløgg i hjel med julegrøt og juleøl.

Dette er bare noe av det vi har i vente i tiden fremover. Dessverre er det ikke alle som kan ta del i denne lykkerusen som julen gir. Det er mange som har det ekstra tungt rundt slike høytider. Dette skal nødvendigvis ikke sette en demper på egen lykke og egen glede over denne tiden, vi må selvsagt omfavne lykken å glede oss over det vi har.

Gled en som gruer seg til jul

Likevel så går det an å dele litt av denne gleden med andre. Stopp opp litt og tenk på de som ikke er like heldige som deg selv. Husk at dette er mennesker som trenger at vi som medmennesker bryr oss og gir litt, slik at også dem kan kjenne litt juleglede.

Kirkens bymisjon steller hvert år middag til rusavhengige, men dette klarer de ikke uten hjelp. Send derfor kodeordet: GLEDE til 2490. Da vil du bidra med 80 kr som gir to middager til mennesker i rus- og gatemiljøet. Du kan også besøke hjemmesiden deres og fylle ut et skjema, hvor du kan gi opptil 12 måltider, eller et valgfritt beløp.

ta-inn-hele-skjermen-05-12-2016-034638
Foto: Skjermdump fra http://bymisjon-glede.no/
Det er ikke bare i julen folk sliter

Siden det ikke bare er i jula disse menneskene sliter, så oppfordrer jeg også til å følge linken som følger i SMSen som kommer etter at du har bidratt med «julemiddag», her får du mulighet til å bidra med middager hele året. Det foregår slik at du gir 40 kr i måneden til kirkens bymisjon, og du kan når som helst avslutte med å sende stopp til 2490.

Gled noen som ikke er så heldig som deg selv, det har jeg gjort♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Del innlegget på:

------ Les også ------