images27

Ha troen på deg selv

Uansett hvor mørk hverdagen din er. Uansett hvor mørk framtiden din ser ut, lov meg en ting: 

images
Foto: msfitique.com

Aldri mist troen på deg selv. Aldri tenk »Dette kommer jeg aldri til å klare» uansett hva du gjennomgår akkurat nå. Tenk heller »Dette skal jeg virkelig klare!’ Hvis du gjør det, ligger du alltid et skritt foran de negative tankene dine.

Aldri slutt med det som får deg til å trekke på smilebåndet. Det er så utrolig lett å miste seg selv når man går gjennom en vanskelig periode i livet sitt. Derfor vær innstilt på at du ikke skal miste den flotte personligheten din. Ja, det er lov til å være trist og lei, men ikke la sorgene ta overhånd. Ikke la dem vinne og ta styringen over livet ditt!

Hvis du er nedfor, oppsøk ting som gjør deg glad
Hvis det å være med venner gjør deg glad – gjør det! Hvis det å se på alle favorittfilmene dine gjør deg glad – gjør det! Et av mine beste råd er at du snakker ut om følelsene dine hvis du merker at den livlige jenta/gutten inni deg begynner så smått å forsvinne. Enten med en venn du stoler på eller en voksen fungerer også fint! Ikke sitt inne med alle tankene og følelsene dine. Det kommer sjeldent noe godt ut av…

Hvis du ikke er en slik person som liker å snakke om følelser, kan du skrive dem ned. Da får du dem i det minste »ut av hodet» og du vil mest sannsynligvis føle deg litt lettere til sinns.

Aldri mist troen på deg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Del innlegget på:

------ Les også ------