f

Hvordan overvinne redselen for å mislykkes

Er du paralysert av din redsel for å mislykkes? Tør du ikke å handle fordi du forventer at du ikke vil klare å oppnå suksess? Lar du redselen din få holde deg tilbake vil du aldri kunne leve livet ditt fullt ut. Du vil aldri tørre å gjøre ditt beste for å oppnå det du ønsker. Heldigvis er redselen kun en følelse, og den kan overvinnes slik at du kan bli i stand til å gå i riktig retning. 

f
Foto: nextupasia.com

Redselen for å mislykkes har sitt utspring i dine forventninger og at du prøver å møte andres forventninger. Du føler at du er nødt til å lykkes, ellers er du en fiasko. Men du er ikke resultatene av handlingene dine med mindre du bestemmer deg for det. For å bli kvitt redselen for å mislykkes, må du slutte å bry deg med resultater. Da kan ingenting skremme deg og du vil ha full frihet til å bli inspirert. Har du ingen forventninger har du ingen bekymringer.

Ikke bekymre deg for hvordan du skal klare å lykkes. Du trenger ikke å ha hele veien klar foran deg før du starter. Ta det første skrittet, og veien vil vise seg for deg mens du går. Vær kun i nuet. Skap i nuet. Å være til stede på veien er det som betyr noe, ikke å nå målet. Ved å være besatt av å nå målet vil du kun miste fokus og ikke se alle mulighetene i nuet. Vær i nuet, for i det ligger alt.

Vi mennesker har et grunnleggende behov for å unngå smerte. Grunnen til at du ikke tør å starte er fordi du vil unngå smerten du vil få når du mislykkes. Du forventer at du vil mislykkes, og gir derfor ikke alt. Bestem deg heller for at alt som kommer din vei er godt. Å gjøre feil er bra, de er der for å lære deg det du trenger å vite før du kan oppnå suksess.

Er du redd for å feile vil denne frykten, og ikke dine forestillinger om feil og mangler, gjøre at du mislykkes gang på gang. Å lykkes handler om å tro. Tro på deg selv og evnene dine. Tro på at universet vil ordne det for deg. Vær fryktløs og fri.

Er du redd for å mislykkes?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Del innlegget på:

------ Les også ------