livet

Livet på godt og vondt

Det er vondt å smile når du egentlig vil gråte. Det er vondt å le når du egentlig vil skrike. Det er vanskelig å stå opp om morgen når du ikke har noen krefter, det er vanskelig å fungere når  hodet og kroppen gir etter.

Det er umulig å se fremover når man mister håpet. Det er umulig å se lyset når alt er svart. Det er trist å se seg selv miste gnisten og det er trist å observere seg selv fra sidelinja. Det er jævlig å føle at man drukner når man vil leve livet. Det er jævlig å føle at man vil dø når man har hele livet foran seg.

«Thankful for today yesterday and tomorrow, my family, my joys, my sorrows. for all that have made me stronger»

Likevel så er det er godt å smile når du mener det. Det er godt å le når du kjenner det i hele kroppen. Det er fint å stå opp om morgen og kjenne på en ny dag. Det er fint å fungere når hodet og kroppen er med.

Det er herlig å se fremover når man har håp og Det er herlig å se lyset når alt er fargerikt. Det er fantastisk å se seg selv gløde. Det er fantastisk å se sin egen fremgang. Det er en glede å føle at livet gir mening. Det er en glede å føle at man lever når man har så mange drømmer.

En berg og dalbane

Livet går opp og ned, man føler på godt og vondt, men det former oss som menneske. Vi har fått en gave og det er livet, så vi må ta vare på det mens vi fortsatt lever. For livet er skjørt. Alt kan ende på en brøkdel av sekund. Det er egentlig ganske skummelt å tenke på

Livet handler om å ta vare på det man har og å være takknemlig, men det er ikke alltid like lett. Noen ganger kan man bli så blind for det som ligger rett foran oss, at man glemmer å åpne øynene og se hva man faktisk har. Det er ikke alltid enkelt, og det er lett å bli misunnelig på det andre har. Likevel må man forsøke å sette pris på de små og store tingene som vi har og ikke jage hele tiden etter det man ikke har.

Tiden står ikke stille, tiden har en tendens til å fly avgårde, så det handler om å bruke tiden riktig. Bruk tid og energi på drømmene dine. På ting og mennesker som gir deg noe, som betyr noe og som gir deg noe tilbake. For vi har ingen tid å miste.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Del innlegget på:

------ Les også ------