gjesteinnlegg

Skriv gjesteinnlegg

Ønsker du å skrive et gjesteinnlegg til Psykmagasinet? Da kan du gjøre det ved å sende ditt bidrag til oss på mail: psykmagasinet@outlook.com

Jeg ønsker et mangfold av historier, tanker og meninger fra ulike personer i ulike situasjoner. Slik vil vil det bli et variert innhold på psykmagasinet som belyser flere sider og flere temaer innenfor psykisk helse.

Bidrag jeg ønsker er:

Innlegg om egne erfaringer som psykisk syk eller pårørende.

Innlegg fra, eller om barn og unge og psykisk helse

Et «fra innsiden» innlegg. Har du for eksempel opplevd noe som du ønsker å dele, eller bare noen indre tanker og følelser som du går å bærer på og som du ønsker å få ut et sted?

Artikler som omhandler psykisk helse (Eks: En psykisk lidelse, en aktuell sak, en bok eller en tv serie, eller som på andre måter omhandler psykisk helse som du mener er viktig å formidle videre.)

Alle innlegg som blir sendt inn må være aktuelt for temaet på denne siden.

Du velger selv om du vil være anonym, men ønsker du å stå frem med navn evt. blogg så må du huske å legge igjen navnet ditt og link til blogg. Legger du ved bilde så må du oppgi bildekilde hvis ikke du selv har tatt bildet, så vil det bli foretatt en vurdering på om bildet kan brukes eller ikke.

Jeg forbeholder oss retten til å korrigere på teksten i forhold til eventuelle skrivefeil, samt oppbygging av teksten. (Innledning, overskrift, undertitler etc.) 

Håper å høre fra deg. Din historie er viktig. Husk – Du er ikke alene

Merk: Jeg holder på med dette prosjektet helt alene og tidvis har jeg svært lite kapasitet til å gå gjennom samt prioritere nettsiden. Så i perioder kan det ta litt tid før du får svar eller før jeg får gjort noe med bidrag som sendes inn. Jeg vil likevel oppfordre til å sende inn, så deles de fortløpende ettersom hvordan kapasiteten er. For tiden er jeg selv ganske dårlig, og har dermed måtte nedprioritere nettsiden litt. Men så fort jeg kommer meg på bena igjen, så vil jeg ta fatt på bidrag som blir sendt inn <3

4 hendelser på “Skriv gjesteinnlegg”

  1. Trodde jeg hadde levd ett normalt liv helt til i september 2015. Da prøvde jeg å ta mitt eget liv. Sjokk opplevelse for mine nermeste.

    1. Huff, det er jo ikke noe greit. Forferdelig når man har det så vondt, at det føles som eneste utvei. Håper det er bedre i dag og at du har funnet, om ikke meningen med livet, men i alle fall noe som gjør at du ønsker å leve? <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Del innlegget på:

------ Les også ------