Ønsker du å skrive et gjesteinnlegg til Psykmagasinet? Da kan du gjøre det ved å sende ditt bidrag til oss på mail: psykmagasinet@outlook.com

Vi ønsker et mangfold av historier, tanker og meninger fra ulike personer i ulike situasjoner. Slik vil vi få variert innhold på psykmagasinet som belyser flere sider og flere temaer innenfor psykisk helse.

Bidrag vi ønsker er:

Innlegg om egne erfaringer som psykisk syk eller pårørende.

Innlegg fra, eller om barn og unge og psykisk helse

Et «fra innsiden» innlegg. Har du for eksempel opplevd noe som du ønsker å dele, eller bare noen indre tanker og følelser som du går å bærer på og som du ønsker å få ut et sted?

Artikler som omhandler psykisk helse (Eks: En psykisk lidelse, en aktuell sak, en bok eller en tv serie, eller som på andre måter omhandler psykisk helse som du mener er viktig å formidle videre.)

Alle innlegg som blir sendt inn må være aktuelt for temaet på denne siden.

Du velger selv om du vil være anonym, men ønsker du å stå frem med navn evt. blogg så må du huske å legge igjen navnet ditt og link til blogg. Legger du ved bilde så må du oppgi bildekilde hvis ikke du selv har tatt bildet, så vil det bli foretatt en vurdering på om bildet kan brukes eller ikke.

Vi forbeholder oss retten til å korrigere på teksten i forhold til eventuelle skrivefeil, samt oppbygging av teksten. (Innledning, overskrift, undertitler etc.) 

Håper å høre fra deg. Din historie er viktig. Husk – Du er ikke alene

2 thoughts on “Skriv gjesteinnlegg

  1. Trodde jeg hadde levd ett normalt liv helt til i september 2015. Da prøvde jeg å ta mitt eget liv. Sjokk opplevelse for mine nermeste.

    1. Huff, det er jo ikke noe greit. Forferdelig når man har det så vondt, at det føles som eneste utvei. Håper det er bedre i dag og at du har funnet, om ikke meningen med livet, men i alle fall noe som gjør at du ønsker å leve? <3

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Topp

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no