psykmagasinet - psykisk helse

Psykmagasinet – Du er ikke alene. Et nettmagasin om psykisk helse

Psykmagasinet er et nettmagasin som tar for seg psykisk helse. 

Formålet med magasinet er at det skal være med på å hjelpe andre  som sliter psykisk eller som kjenner noen som har psykiske problemer.

Magasinet skal i hovedsak bestå av andres personlige erfaringer men også faktabaserte artikler. Vi ønsker at brukerne skal ha en sentral rolle og få muligheter til å dele sine historier, komme i kontakt med andre som sliter og å dele tanker, følelser og erfaringer med hverandre.

I tillegg til at vi leverer ulike artikler så vil hovedfokuset vårt være å levere innlegg som er skrevet rett fra hjertet. Vi ønsker derfor å rette søkelyset mot bloggere som ønsker å skrive om psykisk helse.

Psykisk helse er mangelvare i de store bloggaktørene sine kategorier noe vi ønsker å gjøre noe med. Dermed ønsker vi å samle flere bloggere på et og samme sted som kan skrive om emnet. Slik får vi sammen en større stemme og i tillegg blir det lettere for leserne å følge med på ulike tekster om temaet.

Så om du har en blogger i magen og savner et sted å skrive på så er du hjertelig velkommen til oss. Mer informasjon om dette finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Del innlegget på:

------ Les også ------